w e r k w i j z e

 
D&M © D I Q U E . Fotografie-2.jpg

1. Offerte

De kosten van een  bruidsreportage of portetshoot worden bepaald aan de hand van de duur, aantal foto’s, doeleinden en overige wensen. Om een indruk te krijgen stuurt D I Q U E een digitale vragenlijst. Voor bruidsreportages en uitgebreide wensen zijn er uiteraard mogelijkheden om de wensen tijdens een persoonlijk gesprek te bespreken.  Aan de hand van alle benodigde  informatie wordt een offerte gemaakt. 

2. bevestiging

Akkoord met de offerte en voorwaarden? Om de datum te reserveren wordt een aanbetaling gevraagd. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de opdracht.         Twee weken voor de bruiloft of portretshoot wordt het draaiboek nogmaals digitaal of telefonisch doorgesproken.  Tevens wordt een briefing met daarin enkele suggesties ter voorbereiding van de fotoshoot gestuurd. 

3. fotoshoot

4. Selectie

Binnen tien dagen stuurtD I Q U E een overzicht van de onbewerkte foto’s om een persoonlijke selectie te maken. Door middel van een sheet wordt de selectie doorgegeven. Toch meer foto's ontvangen dan in de offerte opgenomen zijn? Dan is er de mogelijkheid om deze foto's extra te bestellen.

5. nabewerking

De foto’s zullen binnen tien dagen  in D I Q U  E stijl nabewerkt en op hoge resolutie digitaal geleverd worden. Nabewerking bestaat uit het corrigeren van licht, uitsnede, kleur en subtiele imperfecties. Hieronder wordt niet verstaan: het verplaatsen van personen of het samenvoegen van foto's.